JOGORVOSLAT
ADÓÜGYEKBEN
1115 Budapest, Bartók Béla út 98-102. F. ép. 209. Ügyfélfogadás: Előre egyeztetett időpontban | Telefon: +36 1 269 1336 | Mobil: +36 20 354 1254 | E-mail: dr.m.toth.zoltan@gmail.com

Jogi képviselet

Jogi képviselet - Dr. M. Tóth Zoltán Az adóhatóság előtti képviselet olyan szaktudást igényel, melyet nem lehet iskolapadban, tanfolyamon, irodai munka során elsajátítani.

Ezt az adóhatóságnál lehet megtanulni, esetemben is ez történt. 2001-2007-ig voltam jogász az adóhatóságnál ellenőrzési területen, ahol az adóellenőrzés megkezdésétől, annak lefolytatásán keresztül, a jogorvoslati eljárás végig jelen voltam. Az adóellenőrzés során a revizorokkal együttműködve, majd a hatósági eljárás során önállóan végeztem a munkámat. Az elmúlt évtizedben az adóhatósági gyakorlat ügyfelek érdekében történő alkalmazása során csiszoltam tovább tudásomat, kimagasló tapasztalatot szereztem különösen az Áfa visszaigénylések és a becslési eljárások során, az adóellenőrzések megkezdésétől a jogorvoslati eljárások eredményes lefolytatásáig.

Ezen tapasztalatom birtokában képviselem ügyfeleimet szükség szerint személyesen eljárva az adóhatóság előtt, illetve a jegyzőkönyvbe foglalt megállapításokkal szembeni észrevétel és határozatokkal szembeni fellebbezések benyújtása során. Jogi képviselőként eljárva bírósági előtt is képviselem ügyfeleimet az adóhatósági határozatokkal szembeni adóperekben.

Adójogász ügyvédként nem kerülhettem el a gazdasági bűncselekmények elkövetésével vádolt személyek védelmének ellátását a nyomozástól a vádemelésen és a bírósági tárgyalásokon át egészen az ítélet meghozataláig.

Amennyiben adóellenőrzés során vagy büntető ügyében jogi képviseletre van szüksége, kérem keresse bizalommal irodámat!

KAPCSOLATFELVÉTEL