JOGORVOSLAT
ADÓÜGYEKBEN

Jogi tanácsadás

Jogi tanácsadás - Dr. M. Tóth Zoltán Az adóellenőrzést megkezdését megelőző időszakban, az adóellenőrzés lefolytatása során, az adóellenőrzést követően - különösen a jogorvoslatok igénybevétele, alkalmazása során - az adójogász tud az ügyfelek részére hasznos, - jelen esetben több mint 15 éves gyakorlaton és számtalan eseten keresztül megszerezett tapasztalaton alapuló - tanácsot adni.

Amíg a könyvelő, adótanácsadó adózás előtti tanácsadó, addig az adójogász „adózás utáni tanácsadóként” igyekszik megtalálni az adóhatósági ellenőrzések eredményeként várható vagy már megtett megállapításokkal szemben a megoldásokat, melynek során célja, hogy az ügyfél ügyében vagy ne kerüljön sor adóhiány megállapításra, adóbírság kiszabásra, vagy a megállapított kötelezettség törlésre kerüljön, illetve a visszaigényelt adó mielőbb kiutalásra kerüljön.

Utóbbi időben egyre többen keresnek meg olyan ügyekkel, melyeknek büntetőjogi vonzata van, (tipikus tényállás: költségvetési csalás, csődbűncselekmény, számvitel rendje megsértése) félve a felelősségrevonástól.

Számtalan, gazdasági bűnügyben védőként eljárva szerzett tapasztalat alapján igyekszem az ügyfelek félelmeit eloszlatni, vagy elfogadható mederbe terelni a folyamatban lévő ügyeket.

Amennyiben a fentiekben kifejtettek alapján úgy érzi, hogy tanácsadásra van szüksége, akkor keresse bizalommal irodámat!

KAPCSOLATFELVÉTEL