JOGORVOSLAT
ADÓÜGYEKBEN

Bemutatkozás

Üdvözöljük Önt az adojogasz.hu adójogi tanácsadó oldalán.

Ahogy a nevünk is mutatja, mi felvállaljuk az adóellenőrzéssel, vagyonosodási vizsgálattal, adó visszaigényléssel és az azt követő jogorvoslati képviselettel, valamint gazdasági büntetőjogi védelemmel (adócsalás, vagyonosodási vizsgálat, csalás stb.) és egyéb bűncselekményekkel kapcsolatos megbízások - sokszor kihívást jelentő - feladatát. Amennyiben úgy érzi, hogy szüksége van a munkánkra (szolgáltatások menüpont) kérjük, hogy a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével jelentkezzen be, mi pedig időpont egyeztetés végett visszahívjuk telefonon.

Szakértelem és tapasztalat

Dr. M. Tóth Zoltán - ügyvéd

A honlap szerkesztését és a munka döntő részét vállaló ügyvéd - Dr. M. Tóth Zoltán - pályája az adóhivatalban indult. Az adóhatósági pályafutását 2001- ben az APEH Észak-budapesti Igazgatóságán kezdte és - a régiósítást követően - 2007-ben a Közép-magyarországi Regionális Igazgatóságon fejezte be. Ezt követően ügyvédként, elsősorban, mint adójogász folytatja pályafutását, felhasználva az adóellenőrzések terén szerzett - lassan tízenöt éves – gyakorlatát.

Munkája kiterjedt

 • az adóellenőrzések minden fajtájára
 • az adónem vizsgálatok
 • kiutalás előtti ellenőrzések
 • vagyonosodási vizsgálatok, illetve egyéb
 • adó vizsgálatok jogi támogatására
 • illetve ezen ellenőrzéseket lezáró jegyzőkönyvek alapján
  a határozatok meghozatalára
 • a jogorvoslati eljárások megalapozására
 • gazdasági bűncselekmények (adócsalás) feltárását követően
  a büntetőeljárás megindítására.

Feladatunk

Mi felvállaljuk az adózással, adóellenõrzéssel kapcsolatos megbízások nehéz feladatát. Ellátjuk védelmét az adócsalás és egyéb bűncselekmények miatt indított büntetőeljárásokban.

Munkánk során ügyfeleink érdekeit a legfelsőbb jogorvoslati fórumokig kívánjuk – tudásunk, gyakorlatunk, tapasztalatunk alapján – érvényesíteni. Ennek során célunk, hogy kikényszerítsük az adóhatóságot terhelő kötelezettségeket és a Megbízóinkat megillető jogok érvényesülését. Ezen célok teljesülése vezethet el az eredményekig.

adojogasz.hu - adóellenőrzéstől adóperig