JOGORVOSLAT
ADÓÜGYEKBEN

Jogi képviselet

Jogi képviselet - Dr. M. Tóth Zoltán Jogi képviselet Az adóhatóság előtti képviselet olyan szaktudást igényel, melyet nem lehet iskolapadban, tanfolyamon, irodai munka során elsajátítani.

Ezt az adóhatóságnál lehet megtanulni, esetemben is ez történt. 2001-2007-ig voltam jogász az adóhatóságnál ellenőrzési területen, ahol az adóellenőrzés megkezdésétől, annak lefolytatásán keresztül, a jogorvoslati eljárás végig jelen voltam. Az adóellenőrzés során a revizorokkal együttműködve, majd a hatósági eljárás során önállóan végeztem a munkámat. Az elmúlt évtizedben az adóhatósági gyakorlat ügyfelek érdekében történő alkalmazása során csiszoltam tovább tudásomat, kimagasló tapasztalatot szereztem különösen az Áfa visszaigénylések és a becslési eljárások során, az adóellenőrzések megkezdésétől a jogorvoslati eljárások eredményes lefolytatásáig.

Adójogász ügyvédként nem kerülhettem el a gazdasági bűncselekmények elkövetésével vádolt személyek védelmének ellátását a nyomozástól a vádemelésen és a bírósági tárgyalásokon át egészen az ítélet meghozataláig.

Amennyiben adóellenőrzés során vagy büntető ügyében jogi képviseletre van szüksége, kérem keresse bizalommal irodámat!

KAPCSOLATFELVÉTEL